Jobba hos oss

Miktab jobbar med AV-teknik och utrustar mötes- och konferensrum med moderna bild och ljudlösningar. Vi jobbar också med montage av inredningar och möbler i offentliga lokaler.
Vi är alltid intresserade av nya medarbetare så är du en person som prioriterar kvalité, nogrannhet , tar ansvar och är serviceinriktad är du välkommen att kontakta oss.

Just nu har vi inga lediga tjänster!

AV-TEKNIKER

Arbetsuppgifterna består av montering och installation av AV-Teknik. Du kommer att montera projektorer, skärmar och videokonferenslösningar. Installera och konfigurera styrsystem. Felsökningar och service på befintliga system ingår också i arbetsuppgifterna.

Du som söker ska vara en teknikintresserad problemlösare. Du ska sätta kund i fokus och ser möjligheter istället för problem.
Du är positiv, självständig, noggrann, ordningsam och ger dig inte förrän allt fungerar och kunden är nöjd. Du bör ha B-kort. Inga anmärkningar i Polisregistret. Svenska och Engelska i tal och skrift. Övernattningar sker regelbundet i arbetet.

Kunskap i följande är meriterande: God datakunskap (office mm)
Svagström
Nätverk, fiber
Crestron
Neets
Digital Signage
Hörslingor
Bild/Ljud/Videokonferens
Programmering
Installation
Verktygsvana


Känner du igen dig, kontakta oss.

INREDNINGSMONTÖR

Arbetsuppgifterna består av montering av inredningar och möbler. Du kommer att montera med conceptinredningar, arbetsplatser på kontor, systemväggar mm.

Du som söker ska vara en praktisk problemlösare. Du ska sätta kund i fokus och ser möjligheter istället för problem. Du är positiv, självständig, noggrann, ordningsam och ger dig inte förrän kunden är nöjd. Du bör ha B-kort. Inga anmärkningar i Polisregistret. Svenska och Engelska i tal och skrift. Övernattningar sker regelbundet i arbetet.

Kunskap i följande är meriterande:
Verktygsvana
God datakunskap (office mm)
Erfarenhet av montage

Känner du igen dig, kontakta oss.