Installation

Var och vad du än behöver kan vi göra jobbet. Vi genomför installationer av det mesta inom AV-teknik och får dina idéer och önskemål att bli verklighet.
Vi löser dina möten och konferenser med standard- eller mer tekniskt avancerade lösningar för videokonferenser och stora salar som kräver AV-teknik.

Arenateknik
Vid större projekt är vi en given partner och installatör av skärmar, mediakuber mm.

Dokumentation
Vi skapar en komplett dokumentation i form av funktionsbeskrivning, blockschema, programmeringsinstruktioner samt eventuella ritningar.

Image

Montering

Våra monteringar är lösningsorienterade efter kundens behov och våra ledord för en lyckat resultat är noggrannhet, kunnighet och effektivitet samt att ha ett öga för god design.
Vi utrustar dina lokaler med den senaste tekniken och inreder offentliga miljöer på ett proffsigt och stilrent sätt. Vi gör det enkelt, snyggt och funktionellt på en och samma gång.

Image

Styrsystem

Vi erbjuder tjänster gällande Crestron, Neets styrsystem och vi är certifierade av Crestron. Programmering och design av touchpaneler och digitalmedia är några exempel.

Image

Projektledning

Vi sköter planeringen av er installation, montage samt samordning med slutkund och andra entreprenader.
Image

Service och Support

Vi finns alltid tillgängliga för att snabbt lösa ditt teknikstrul, hjälpa dig med montering och för att genomföra felsökningar vid behov. För dig som vill slippa tänka på teknikens benägenhet att ibland sluta fungera kan vi erbjuda serviceavtal. Vi underhåller din teknik och ser till att den funkar i alla tillfällen.
Image